Jeg kjente ikke historien hans fra før, og satt igjen - stum av beundring. Alt er mulig :)

For et sterkt mot han har. Der mange ville ha gitt opp, kjempet han! Fantastisk mann.

Veldig inspirerende og fantastisk, han viste et veldig godt engasjement i sin framføring

 

Trenger du og dine medarbeidere ekstra motivasjon og inspirasjon? Litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, fritiden eller privatlivet? Kanskje jeg kan hjelpe dere?

I mitt foredrag "Fokus og vilje i motbakke" bruker jeg egne erfaringer og teknikker for hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Som sykkelrytter vant jeg noen ritt, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand. Mitt utgangspunkt var egentlig vanskelig, men jeg så at det også lå muligheter i en vanskelig situasjonen.

Jeg forteller blant annet om hvordan jeg nådde mine mål og reiste meg etter store nedturer, ofte i nært samarbeid med gode lagkamerater. Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: - Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av kolleger og støttespillere rundt seg. I mitt lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle.

Motbakker møter vi alle, både når vi trener for å komme i bedre form, skal gjennomføre prosjekter eller oppnå bedre resultater på jobben, eller i privatlivet. Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan jeg fortelle noe om betydningen av teamwork, å sette seg mål, konsentrere seg, og finne viljestyrke og motivasjon til å gjennomføre og nå målene. 

Vi ses!

Send forespørsel om foredrag her

Navn *
Navn