Trenger du og dine medarbeidere ekstra motivasjon og inspirasjon? Kanskje jeg kan hjelpe?

Veldig interessant foredrag, foredragsholder holder tråden hele tiden og engasjerer publikum. Skapte mange gode øyeblikk med latter og god humor. Han var flink og hadde god formidlingsevne. Utelukkende positive tilbakemeldinger fra publikum, vi er svært fornøyd med arrangementet.
Terningkast: 6
— Fagforbundet
Dag Otto har en fantastisk formidlingsevne som inspirerte alle våre ansatte! Foredraget ga både latter og motivasjon for alle til å nå målene sine. Vi kan på det sterkeste anbefale Dag Otto Lauritzen som konferansier og foredragsholder :)
Terningkast: 6
— Lørenskog kommune

Kanskje trenger dere litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, i fritiden eller på jobben?

I foredraget forteller jeg blant annet om hvordan jeg nådde mine mål, hvordan reiste meg etter store nedturer, ofte i nært samarbeid med mine nærmeste, dyktige rådgivere og gode lagkamerater.

Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: - Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av kolleger og støttespillere rundt seg. I mitt lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle.

Motbakker møter vi alle, både når vi trener for å komme i bedre form, skal gjennomføre prosjekter eller oppnå bedre resultater på jobben, eller i privatlivet. Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan jeg fortelle noe om betydningen av teamwork, å sette seg mål, konsentrere seg, og finne viljestyrke og motivasjon til å gjennomføre og nå målene. 

Vi sees!

Navn *
Navn

Flere tilbakemeldinger

4,53 av 5 mulige er veldig bra!! Totalt er det 66% som har huket av på «Svært bra» som er det beste man kan velge! I tillegg er det noen som har kommentert:
- Veldig bra foredrag, inspirerende.-
- Fantastisk inspirerende!
- Uten tvil en god opplevelse!
Alt i alt er vi svært fornøyde med begge samlingene! I tillegg går bøkene dine på rundgang her, slik at alle kan lære enda mer om viljestyrke :-)
— Kredinor
Dag Otto holdt et lærerikt, inspirerende og ikke minst morsomt foredrag. ABB anbefaler på det varmeste Dag Otto til alle andre som trenger litt inspirasjon i en travel hverdag, og hvem gjør ikke det?
— ABB Bergen
Selv fra hardbarka bygningsarbeidere er tilbakemeldingene entydige: «Dette var fantastisk bra».
— Skanska Norge
For et sterkt mot han har. Der mange ville ha gitt opp, kjempet han! Fantastisk mann.
— «Kvinner i tiden», Confex Norge AS
Jeg kjente ikke historien hans fra før, og satt igjen - stum av beundring. Alt er mulig :)
— «Kvinner i tiden», Confex Norge AS