Viljestyrke

Dag Otto Lauritzen vet mer enn de fleste om hva viljestyrke er. Han var en dyktig politimann og fallskjermjeger i militæret da han ble utsatt for en alvorlig ulykke. Få år senere sprengte han grenser for norsk sykkelsport internasjonalt ved å bli den første nordmann til å vinne en individuell OL-medalje i landeveissykling og til å vinne en etappe i Tour de France.

Vi har alle en barriere vi kunne tenke oss å bryte, eller et mål vi gjerne vil nå. I privatlivet, på jobben eller i fritiden. Det er snakk om å få ut det potensialet hver og en av oss har, men som vi kanskje ikke vet om. Potensialet som kan få oss til å prestere enda bedre enn det du kanskje tror er mulig i utgangspunktet.

Vi trenger motivasjon og mot for å ta det første skrittet og kaste oss uti det, og viljestyrkefor å gjennomføre og virkelig nå de målene vi setter oss; kanskje til og med se en drøm gå i oppfyllelse. Det må både fysisk og mental trening til. Og vi må være forberedt på å forsake noe, og på å takle nedturer som kan komme.

Det er det denne boka handler om.

God fornøyelse!