Jeg hjelper deg med å komme ut av sofaen!

Jeg har alltid vært opptatt av #hverdagstrimmen. Nå har jeg gitt ut ny bok om temaet!

Jeg har en kongstanke om å få hele Norge ut av sofaen, på beina og i form!

I den nye boka forsøker jeg å spre det glade treningsbudskapet, og overbevise deg om at litt aktivitet er så veldig mye mer enn ingenting.

Trening er viktig, uansett nivå, og boka er delt inn i tre deler, slik at den favner alle.

Del 1 er viet sofasliteren som har utfordringer med å komme i gang. Jeg tar deg med inn i livet til to personer som sikkert er representative for ganske mange, og gir dem noen tips om hvordan de skal komme over dørstokken. De har noen utfordringer i hverdagen som kanskje er enklere dersom de kommer seg ut av godstolen av og til...  Det aller første skrittet er det viktigste.

Del 2 er viet deg som allerede trener noe, men som vil ha råd, tips og ideer til hvordan du kan utvide og utvikle repertoaret. Her finner du også noen gode råd om hvordan du skal kombinere aktivitet med både jobb og privatliv. Du kan også følge bokas hovedpersoner når de ønsker å ta skrittet fra aktivitet til trening, og gjerne vil utfordre seg sjøl.

Del 3 setter fokus på å sette seg et «hårete» mål og for eksempel delta i et langløp, et lengre skirenn eller sykkelritt.

Få motivasjon, gode tips og ideer til treningsformer, og råd om kosthold og ernæring i forbindelse med trening samt gjenkjennbare «caser» i «I form med Dag Otto»!

Du kan lese mer om boka og kjøpe den på hjemmesiden til Kagge Forlag!

Har du kommentarer til boka, så legg gjerne inn en melding under!