Trenger du og dine medarbeidere ekstra motivasjon og inspirasjon? Kanskje jeg kan hjelpe?

For et sterkt mot han har. Der mange ville ha gitt opp, kjempet han! Fantastisk mann.
— «Kvinner i tiden», Confex Norge AS
Selv fra hardbarka bygningsarbeidere er tilbakemeldingene entydige: «Dette var fantastisk bra».
— Skanska Norge
Jeg kjente ikke historien hans fra før, og satt igjen - stum av beundring. Alt er mulig :)
— «Kvinner i tiden», Confex Norge AS
Dag Otto holdt et lærerikt, inspirerende og ikke minst morsomt foredrag. ABB anbefaler på det varmeste Dag Otto til alle andre som trenger litt inspirasjon i en travel hverdag, og hvem gjør ikke det?
— ABB Bergen

Kanskje trenger dere litt drahjelp til å gjennomføre et krevende prosjekt eller takle andre utfordringer på jobben, i fritiden eller på jobben?

I foredraget forteller jeg blant annet om hvordan jeg nådde mine mål, hvordan reiste meg etter store nedturer, ofte i nært samarbeid med mine nærmeste, dyktige rådgivere og gode lagkamerater.

Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: - Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer. Men også et godt lag av kolleger og støttespillere rundt seg. I mitt lag spiller alle, hver enkelt, uansett oppgave, en helt avgjørende rolle.

Motbakker møter vi alle, både når vi trener for å komme i bedre form, skal gjennomføre prosjekter eller oppnå bedre resultater på jobben, eller i privatlivet. Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan jeg fortelle noe om betydningen av teamwork, å sette seg mål, konsentrere seg, og finne viljestyrke og motivasjon til å gjennomføre og nå målene. 

Vi sees!

Navn *
Navn